Yritys   |   Yhteystiedot

 

Autohuolto Espoo - AH-Auto Oy huoltaa merkistä riippumatta

Autohuolto Espoo

AH-Auton Autohuolto Espoo -palvelusta kaikkien automerkkien huollot vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autohuoltomme keskeinen sijainti Espoossa kehä 3 ja Turun moottoritien välittömässä läheisyydessä mahdollistaa sujuvan autohuollon myös lähikaupunkien/kuntien autoilijoille espoolaisten lisäksi. Autohuoltomme sijaitsee n.800m kävelymatkan päässä Espoon asemasta josta on vaivatonta kulkea julkisilla, tai voit vaihtoehtoisesti vuokrata huollon ajaksi edullisesti sijaisauton käyttöön. Lyhyempien autohuoltojen ajan voit odottaa odotustilassamme ja tarjolla on aina kahvia.

Teetä määräaikaishuolto ajallaan

Autojen määräaikaishuollot EspoossaAutosi huoltoilmaisin tai huoltokirja kertoo kilometrien perusteella, kun autohuollon tarve on ajankohtainen. Yleisesti autojen määräaikaishuoltojen ajankohdat ovat 1-2 vuoden ja/tai 15 000 - 30 000 km välein. Määräaikaishuolto kannattaa tehdä ajallaan sekä auton turvallisuuden että kustannuksien vuoksi, koska rikkoutuneen osan vaihto tai huolto tulee aina kalliimmaksi, kuin ajallaan tehty autohuolto. Määräaikaishuollossa tarkastetaan kaikki autonvalmistajan määrittämät kohdat ja suoritetaan ajankohtaiset huoltotoimenpiteet. AH-Auton Autohuolto Espoo - palvelu tarjoaa kaikkien merkkisten henkilö-, paketti-, ja matkailuautojen määräaikaishuollot Espoossa, ja tekemämme huollon jälkeen myös mahdollisesti voimassaolevat tehdastakuut säilyvät.

Nykyaikaiset autokorjaamopalvelut

Autojen korjaamopalvelut EspoossaAH-Auto tarjoaa myös kaikki autokorjaamopalvelut normaalien autohuolto palveluiden lisäksi Espoossa ammattitaidolla. Yleisimpiä autonkorjaus töitämme ovat mm: Pyöränlaakerin, jarrulevyjen, jarrupalojen, jakohihnan, jakoketjun, kytkimen, iskunvaimentimien ja jousien ym. vaihto. Nykyaikana yleisetkään autonkorjaus työt eivät kuitenkaan ole yksinkertaisia. Edellytyksinä korkean ammattitaidon lisäksi on mm. nykyaikaiset testi-/diagnoosilaitteet ja/tai tarvittavat erikoistyökalut, mutta meillä ovat nämä asiat kunnossa. Autohuolto Espoo - palvelumme tarjoaa kaikkien merkkien autokorjaamopalvelut niin henkilö-, paketti-, kuin matkailuautoille Espoossa.

Laadukkaat varaosat ja tarvikkeet, sekä työtakuu

AH-Auto käyttää Autohuolto Espoo - palveluissaan vain laadukkaita varaosia. Takuut varaosilla vaihtelee 6kk - jopa 60kk välillä. Yleisimmin takuuaika varaosille on 1 vuosi asennushetkestä. Varaosina käytämme ensisijaisesti aina laadukkaita alkuperäistä vastaavia varaosia, mutta myös varsinaisten alkuperäisten varaosien käyttö on tietenkin mahdollista asiakkaan niin halutessa. Autohuolto työlle myönnämme AUNE-ehtojen mukaisen takuun 6kk/15 000 km, ja noudatamme töissämme muutenkin kilpailu- ja kuluttajaviraston laatimia autojen huoltoa ja korjauksia koskevia AUNE-ehtoja.

Miksi käyttää juuri AH-Auton Autohuolto Espoo - palvelua, eli meitä?

  • Meiltä saat takuun autohuolto työlle ja varaosille.
  • Kilpailukykyiset hinnat.
  • Palveluillamme rahoitus mahdollisuus OP ja ResursBank rahoituksilla.
  • Annamme hinta-arvion autohuollosta ennakkoon pyytäessäsi. Jos alkujaan annetusta hinta-arvioista syystä tai toisesta joudutaan poikkeamaan, emme jatka työtä ennen asiakkaan tavoittamista.
  • Pyrimme pitämään työjonomme max. parissa työpäivässä. Useimmiten pystymme ottamaan autohuollon työn alle jopa seuraavana päivänä.
  • Autohuoltomme keskeinen sijainti Espoossa mahdollistaa helpon asioinnin niin espoolaisille kuin muualtakin tuleville.
  • Meille voit varata ajan autohuoltoon vuorokauden ympäri nettiajanvarauksella.
  • YM!

Onko asuinpaikkasi Espoo tai lähikaupungit-/kunnat? Ja tarvitset autohuolto palvelua? Olemme ratkaisusi autohuolto palvelun tarpeeseen, eli ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!
Kysy tarjous autohuollosta!
Varaa aika autohuoltoon nettiajanvarauksella 24/7