Yritys   |   Yhteystiedot

 

Autohuolto Espoo - AH-Auto Oy huoltaa merkistä riippumatta

Autohuolto Espoo

AH-Auton Autohuolto Espoo -palvelusta kaikkien automerkkien huollot vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autohuoltomme sijaitsee Espoossa kehä 3 ja Turun moottoritien läheisyydessä, joten sujuva autohuolto onnistuu myös muille lähialueen autoilijoille espoolaisten lisäksi. Autohuoltomme sijaitsee n. 800 m matkan päässä Espoon asemasta, josta on erittäin kätevä kulkea julkisia käyttäen. Vaihtoehtoisesti voimme tarjota edullisesti käyttöösi sijaisautoa siihen asti, että huoltotyö on valmis. Lyhyiden autohuoltojen ajan voit nauttia odotustilassamme kahvia.

Teetä määräaikaishuolto ajallaan

Autojen määräaikaishuollot EspoossaAutosi huoltoilmaisin tai huoltokirja kertoo kilometrien perusteella, kun autohuollon tarve on ajankohtainen. Yleisesti autojen määräaikaishuoltojen ajankohdat ovat 1-2 vuoden ja/tai 15 000 - 30 000 km välein. Määräaikaishuolto kannattaa tehdä ajallaan sekä auton turvallisuuden että kustannuksien vuoksi, koska rikkoutuneen osan vaihto tai huolto tulee aina kalliimmaksi kuin ajallaan tehty autohuolto. Määräaikaishuollossa tarkastetaan kaikki autonvalmistajan määrittämät kohdat ja suoritetaan ajankohtaiset huoltotoimenpiteet. AH-Auton palvelu tarjoaa kaiken merkkisten henkilö-, paketti- ja matkailuautojen määräaikaishuollot Espoossa. Tekemämme huollon jälkeen myös mahdollisesti voimassa olevat tehdastakuut säilyvät.

Nykyaikaiset autokorjaamopalvelut

Autojen korjaamopalvelut EspoossaAH-Auto tarjoaa Espoossa ammattitaidolla myös kaikki autokorjaamopalvelut normaalien autohuoltopalveluiden lisäksi. Yleisimpiä autonkorjaustöitämme ovat mm: pyöränlaakerin, jarrulevyjen, jarrupalojen, jakohihnan, jakoketjun, kytkimen, iskunvaimentimien ja jousien ym. vaihto. Nykyaikana yleisetkään autonkorjaustyöt eivät kuitenkaan ole yksinkertaisia. Edellytyksinä korkean ammattitaidon lisäksi on mm. nykyaikaiset testi-/diagnoosilaitteet ja/tai tarvittavat erikoistyökalut, mutta meillä ovat nämä asiat kunnossa. Autohuolto Espoo - palvelumme tarjoaa kaikkien merkkien autokorjaamopalvelut niin henkilö-, paketti-, kuin matkailuautoille Espoossa.

Laadukkaat varaosat ja tarvikkeet sekä työtakuu

AH-Auto käyttää huoltopalveluissaan vain laadukkaita varaosia. Takuut varaosilla vaihtelee 6 kk - jopa 60 kk välillä. Yleisimmin takuuaika varaosille on 1 vuosi asennushetkestä. Varaosina käytämme ensisijaisesti aina laadukkaita alkuperäistä vastaavia varaosia, mutta myös varsinaisten alkuperäisten varaosien käyttö on tietenkin mahdollista asiakkaan niin halutessa. Autohuoltotyölle myönnämme AUNE-ehtojen mukaisen takuun 6 kk/15 000 km, ja noudatamme töissämme muutenkin kilpailu- ja kuluttajaviraston laatimia autojen huoltoa ja korjauksia koskevia AUNE-ehtoja.

Syitä valita AH-Auton autohuolto

  • Meiltä saat takuun huoltotyölle ja varaosille.
  • Kilpailukykyiset hinnat.
  • Palveluillamme rahoitus mahdollisuus OP ja ResursBank rahoituksilla.
  • Annamme hinta-arvion autohuollosta ennakkoon pyytäessäsi. Jos alkujaan annetusta hinta-arvioista syystä tai toisesta joudutaan poikkeamaan, emme jatka työtä ennen asiakkaan tavoittamista.
  • Pyrimme pitämään työjonomme max. parissa työpäivässä. Useimmiten pystymme ottamaan autohuollon työn alle jopa seuraavana päivänä.
  • Autohuoltomme keskeinen sijainti Espoossa mahdollistaa helpon asioinnin niin espoolaisille kuin muualtakin tuleville.
  • Meille voit varata ajan autohuoltoon vuorokauden ympäri nettiajanvarauksella.

Ota yhteyttä!

Onko asuinpaikkasi Espoo tai lähikaupungit-/kunnat ja tarvitset autohuoltopalvelua? AH-Auto on luotettava ja kokenut yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä »
Pyydä tarjous autohuollosta »
Varaa aika autohuoltoon nettiajanvarauksella 24/7 »