Yritys   |   Yhteystiedot

 

Nykyaikainen autohuolto ja -korjaamo | AH-Auto Oy, Espoo Muut palvelut

Määräaikaishuolto

määräaikaishuoltoAutosi kilometrimittari, huoltoilmaisin tai huoltokirja kertoo, kun auton määräaikaishuolto on ajankohtainen. Yleisesti autojen huoltovälit ovat 1-2 vuoden välein ja/tai 15 000 - 30 000km välein. Määräaikaishuolto kannattaa tehdä ajallaan sekä ajoturvallisuuden että kustannuksien vuoksi, sillä rikkoutuneen osan vaihto tai huolto tulee aina kalliimmaksi, kuin ajallaan tehdyt huoltotyöt. Määräaikaishuollossa tarkastetaan kaikki autonvalmistajan määrittämät kohdat ja suoritetaan ajankohtaiset huoltotoimenpiteet.

Me huollamme kaikki automerkit. Valmistajan mahdollisesti voimassa olevat tehdastakuut säilyvät huollomme jälkeen.

Suurimman osan vuodesta meillä on voimassa edullisia kausihuoltotarjouksia erityisesti vanhempia autoja silmälläpitäen. Ajankohtaiset tarjouksemme näet täältä

Kysy tarjous autosi huollosta tästä

Varaa aika määräaikaishuoltoon

Autohuolto- ja autokorjaamopalvelut

korjaamopalvelutSuoritamme kaikenmerkkisten henkilö-, paketti- ja matkailuautojen huollot ja korjaukset. Myös vaativat korjaukset.
Meiltä saatte mm:

 • Määräaikaishuollot
 • Jarrujen korjaukset (Jarrulevyjen, jarrupalojen, jarruputkien ym. vaihto)
 • Alustankorjaukset (Raidetangon, tukivarren, nivelten, helojen/puslien, jousien ym. vaihto)
 • Pyöränlaakerien vaihto
 • Iskunvaimentimien vaihto
 • Pakoputken korjaukset ja vaihdot
 • Nelipyöräsuuntaus
 • Kytkimen- ja vauhtipyörän vaihto
 • Kannentiivisteen vaihto
 • Moottorin vaihto ja moottorinkorjaukset
 • DSG-Automaattivaihteiston korjaus
 • Multitronic-Automaattivaihteiston korjaus
 • Manuaali- ja automaattivaihteiston vaihto
 • Varta-akut asennettuna
 • Jakoketjun vaihto
 • Hammastangon / ohjausvaihteen vaihto
 • Turboahtimen vaihto
 • Sähköosat (Laturin, startin, sytytysosien, xenon polttimon ym. vaihto)
 • Ruostevauriokorjaukset
 • Ym. 

Kysy tarjous tarvitsemastasi korjauksesta tai tiedustele muista palveluistamme täältä.

Varaa aika huoltoon tai korjaukseen

Vianetsintä ja sähkökorjaukset

vianetsintaKorjaamme autojen ja peräkärryjen sähköjärjestelmät ja teemme vaativatkin vianselvitykset.

Ammattitaitoiset ja koulutetut sähköasentajamme yhdistettynä viimeisimpään tekniikkaan ja välineisiin tutkivat ja korjaavat autosi tai peräkärrysi sähköviat ja ongelmat ammattitaidolla.

Sähkökorjausta tai vianetsintää varatessasi toivomme yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse. Näin saamme mahdollisimman tarkan kuvan viasta ja vianetsinnän tarpeesta, sekä arvion sen kustannuksista. Aukioloaikojen ulkopuolella voit varata ajan verkkoajanvarauksestamme.

Varaa aika

Katsastuspalvelut

katsastuspalveluKatsastuspalvelussamme onnistuu vaivattomasti auton ennakkotarkastus. Ennakkotarkastus käy läpi kaikki katsastuksessa läpikäytävät kohdat, jotka saattaisivat aiheuttaa auton hylkäämisen. Myös auton katsastuksessa käyttäminen kuuluu palveluihimme.

Tarjous!

Katsastuspaketti=Katsastustarkastus(sis.tarvittavat päästömittaukset), katsastusmaksu sekä katsastuksessa käyttö yhteensä vain 95€!

Varaa aika katsastuspalveluun

Päästö- ja OBD-mittaus

paasto obdSuoritamme päästömittaukset bensiini- ja diesel-autoihin. Päästömittaus on pakollinen katsastusta varten.

Meiltä saat myös OBD-mittauksen, jossa tutkitaan auton toimintaa sen oman ajoneuvotietokoneen tallentamien tietojen pohjalta. 1.1.2001 ja sen jälkeen rekisteröidyissä bensiini-moottorilla varustetuissa henkilö- ja pakettiautoissa OBD-mittaus on pakollinen katsastukseen liittyväksi toimenpide.

Päästömittaus maksaa bensiiniautoihin 20€ ja dieselautoihin 35€. OBD-mittaus maksaa 15€.

Varaa aika mittaukseen

Pikahuolto

pikahuoltoPikahuollossamme onnistuu mm.

 • polttimon vaihto
 • vikamuistin luku
 • nopeat vianmääritykset
 • ym. nopeat toimenpiteet

Voit varata ajan pikahuoltoon alla olevasta linkistä, tai tulla ilman ajanvarausta aukioloaikoinamme viimeistään puoli tuntia ennen sulkemistamme.

Varaa aika pikahuoltoon

Ilmastointihuolto

ilmastointihuoltoIlmastointi lisää ajomukavuutta ja näin ollen myös parantaa turvallisuutta. Sopiva lämpötila sekä ilmankosteus vaikuttavat kuljettajan ajokykyyn ja vireystilaan. lmastointijärjestelmän huoltoa valmistajat suosittelevat yleisesti 24kk tai 36kk välein riippuen valmistajasta. Meiltä saat ilmastointihuollon autoon kuin autoon.

Ilmastointihuolto maksaa 99€, tai muun huollon/korjauksen yhteydessä 70€. Hinta pitää sisällään tarvittavat kylmä-aineet.

Varaa aika ilmastointihuoltoon

Öljynvaihto

oljynvaihtoSäännöllinen öljynvaihto takaa moottorin varmemman toiminnan ja mahdollisimman pitkän, taloudellisen käyttöiän. Käytössä öljyn sekaan joutuu epäpuhtauksia, jotka vähitellen heikentävät öljyn ominaisuuksia. Epäpuhtauksien haittavaikutuksilta vältytään käyttämällä korkealaatuista öljyä ja vaihtamalla öljy säännöllisesti. Yleisesti suositeltu öljynvaihto väli on 10 000 - 15 000km tai 1 vuosi. Uudemmissa autoissa vaihtoväli on jopa yli 30 000km, mutta moottoriöljyn valmistajat suosittelevat lyhyempää vaihtoväliä näihinkin. Meiltä saat öljynvaihdot ja käytämme vain laadukkaita öljyjä.

Öljynvaihtotarjous 95€!
Hinta sisältää 5 litraa moottoriöljyä, öljynsuodattimen ja vaihtotyön (lisäöljy 1€ / dl)

Varaa aika öljynvaihtoon

Jakohihnan vaihto

jakohihnan vaihtoJakohihna tai hammashihna on hihna, jolla tahdistetaan akselit pyörimään tietyssä tahdissa. Moottorissa kampiakseli pyörittää jakohihnan välityksellä nokka-akselia. Jakohihna on kuluva osa ja sen rikkoutuminen aiheuttaa moottorissa tuhoa ja kalliin remontin. Jakohihnnan vaihtoväli on tavallisesti 50 000 - 160 000 kilometriä tai 3 - 8 vuotta. Vaihtoväli on ilmoitettu auton käyttöohjeessa.

Pyydä tarjous jakohihnan vaihtoa varten täältä.

Varaa aika jakohihnan vaihtoon

Dieselkorjaukset

dieselkorjausKorjaamme diesel-autosi viat ja ongelmat ammattitaidolla viimeisimmällä tekniikalla, tiedolla ja koulutuksella.

Monia käytössämme olevia erikoistyökaluja ei löydy tavanomaisista huoltokorjaamoista. Meiltä löytyy mm. Hartridge IFT-70 -suutinpenkki ym, joilla voimme testata kaikkien dieselautojen ruiskutussuuttimet. Lisäksi meillä on muut tarvittavat erikoistyövälineet ja tietotaito diesel-autojen korjaukseen ja vianetsintään.

Diesel-auton vianetsintää varatessasi toivomme yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse. Näin saamme mahdollisimman tarkan kuvan viasta ja vianetsinnän tarpeesta, sekä arvion sen kustannuksista. Aukioloaikojen ulkopuolella voit varata ajan nettiajanvarauksestamme.

Varaa aika dieselkorjaukseen

Lohkolämmittimet

lohkolammittimetMoottorinlämmitin esilämmittää ajoneuvon moottorin. Moottorin lämmittäminen tapahtuu yleensä lämmittämällä moottorin nesteitä, kuten jäähdytinnestettä tai moottoriöljyä. Esilämmityksen etuja kylmillä ilmoilla ovat muun muassa pienempi polttoaineenkulutus käynnistettäessä, moottorin kulumisen vähentyminen ja kylmäkäynnistyksen helpottuminen. Moottorin esilämmitys on suositeltavaa +5 asteessa ja sitä kylmemillä lämpötiloilla.

Moottorinlämmittimen lisäksi on mahdollista asentaa sisätilanlämmitin, jolla saat mukavuutta ja turvallisuutta. Sisätilanlämmittimet lämmittävät auton sisätilat valmiiksi tehokkaasti ja tasaisesti pitäen ikkunat kirkkaina ja näkyvyyden hyvänä.

Nykyisin moottorinlämmitin järjestelmiin on saatavilla mm. akkulaturi ja lämmityksen ajastin ja ohjausjärjestelmä.

Asennamme Defa ja Calix merkkisiä järjestelmiä. Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta täältä.

Varaa aika lohkolämmittimen asennukseen

AH-Auto

Espoontie 8, 02770 Espoo
Puh. 09 855 44 99
Ma-pe 8:30-16:30 

Kartta

Meille voit jättää auton myös aukioloaikojen ulkopuolellakin. Kysy ohjeet henkilökunnalta.

Varaa aika

ajanvaraus

Varaa aika huoltoon sähköisesti. Se on helppoa!

Ajanvaraus

Sijaisautopalvelu

Sijaisautoinamme on uusia ja uudehkoja henkilöautoja. Sovithan sijaisauton käytöstä ennen varausta.

sijaisauto25 € / vrk