Yritys   |   Yhteystiedot

 

Autokorjaamo Espoo

Autokorjaamo Espoo

Täyden palvelun autokorjaamo kaikille automerkeille

Autokorjaamo Espoo -palvelumme suorittaa autonkorjaukset aina vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autokorjaamomme keskeinen sijainti Espoossa kehä 3 ja Turun moottoritien välittömässä läheisyydessä mahdollistaa sujuvan auton korjauksen myös lähikaupunkien/kuntien autoilijoille espoolaisten lisäksi. Autokorjaamomme sijaitsee n.800m kävelymatkan päässä Espoon asemasta josta on vaivatonta kulkea julkisilla, tai voit vaihtoehtoisesti vuokrata autonkorjauksen ajaksi edullisesti sijaisauton käyttöön. Lyhyempien auton korjausten ajan voit odottaa odotustilassamme ja tarjolla on aina kahvia.

Nykyaikaista autokorjaamopalvelua

Autojen korjaamopalvelut EspooAH-Auton Autokorjaamo Espoo - palvelu tarjoaa kaikki autokorjaamopalvelut Espoossa niin vanhemmille kuin uudemmille autoille, merkistä riippumatta. Teemme kaikenlaiset autonkorjaukset aina yleisistä alustatöistä haastaviin moottoriremontteihin ja sähkökorjauksiin ym. Yleisimpiä autonkorjaustöitämme ovat mm: Pyöränlaakerin, jarrulevyjen, jarrupalojen, jakohihnan, jakoketjun, kytkimen, iskunvaimentimien ja jousien ym. vaihto. Nykyaikana yleisetkään autonkorjaustyöt eivät ole yksinkertaisia. Edellytyksinä korkean ammattitaidon lisäksi on mm. nykyaikaiset testi-/diagnoosilaitteet ja/tai tarvittavat erikoistyökalut, mutta meillä ovat nämä asiat kunnossa. Meiltä saat siis kaikkien merkkien autokorjaamopalvelut henkilö-, paketti- ja matkailuautoille Espoossa ammattitaidolla.

Huolehdi myös määräaikaishuolto ajallaan

Autojen määräaikaishuollot EspooMyös auton määräaikaishuolto kannattaa tehdä ajallaan, eikä vain korjata pakollisia vikoja auton hajotessa. Säännöllinen huoltaminen huolehtii auton turvallisuudesta ja pitää kustannuksiakin kurissa, koska rikkoutuneen osan vaihto tai huolto tulee aina kalliimmaksi, kuin esimerkiksi juuri määräaikaishuollon tarkastusten yhteydessä havaittuna, ja välittömällä korjauksella. Myös säännölliset huoltodokumentit pitävät autosi jälleenmyyntiarvon kunnossa. Autosi huoltoilmaisin tai huoltokirja kertoo kilometrien perusteella koska määräaikaishuollon tarve on ajankohtainen. Yleensä autojen huoltovälit määräaikaishuollolle ovat noin 1-2 vuotta ja/tai 15 000 - 30 000 km. Autokorjaamo Espoo - palvelumme tarjoaa kaikkien merkkisten henkilö-, paketti-, ja matkailuautojen määräaikaishuollot Espoossa, ja tekemämme huollon jälkeen myös mahdolliset voimassaolevat tehdastakuut säilyvät.

Laadukkaat varaosat ja tarvikkeet sekä työtakuu

AH-Auto käyttää Autokorjaamo Espoo - palvelussaan vain laadukkaita varaosia. Takuu varaosille vaihtelee 6kk - jopa 60kk välillä. Yleisimmin takuuaika varaosille on 1 vuosi asennushetkestä. Varaosina käytämme ensisijaisesti aina laadukkaita alkuperäistä vastaavia varaosia, mutta myös varsinaisten alkuperäisten varaosien käyttö on luonnollisesti mahdollista asiakkaan niin halutessa. Autokorjaamotyölle myönnämme AUNE-Ehtojen mukaisen takuun 6kk/15 000 km, ja noudatamme töissämme muutenkin kilpailu- ja kuluttajaviraston laatimia autojen huoltoa ja korjauksia koskevia AUNE-Ehtoja.

Miksi valita juuri AH-Auton palvelut?

  • Meiltä saat takuun autonkorjaustyölle ja varaosille.
  • Kilpailukykyiset hinnat.
  • Palveluillamme rahoitusmahdollisuus OP ja ResursBank rahoituksilla.
  • Annamme hinta-arvion auton korjauksesta ennakkoon pyytäessäsi. Jos alkujaan annetusta hinta-arvioista syystä tai toisesta joudutaan poikkeamaan, emme jatka työtä ennen asiakkaan tavoittamista.
  • Pyrimme pitämään työjonomme max. parissa työpäivässä. Useimmiten pystymme ottamaan auton korjauksen työn alle jopa seuraavana päivänä.
  • Autokorjaamomme keskeinen sijainti Espoossa mahdollistaa helpon asioinnin niin espoolaisille kuin muualtakin tuleville.
  • Meille voit varata ajan autonkorjaukseen vuorokauden ympäri nettiajanvarauksella.

Onko asuinpaikkasi Espoo tai lähikaupungit/-kunnat ja tarvitset autokorjaamopalvelua? Olemme ratkaisusi, eli ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!
Kysy tarjous autokorjauksesta!
Varaa aika autokorjaukselle 24/7 nettiajanvarauksella!