Yritys   |   Yhteystiedot

 

Autokorjaamo Espoo kaikille merkeille | AH-Auto Oy

Autokorjaamo Espoo

Täyden palvelun autokorjaamo kaikille automerkeille

Autokorjaamo Espoo -palvelumme suorittaa autonkorjaukset aina vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autokorjaamomme keskeinen sijainti Espoossa kehä 3 ja Turun moottoritien välittömässä läheisyydessä mahdollistaa sujuvan auton korjauksen myös lähikaupunkien/kuntien autoilijoille espoolaisten lisäksi. Autokorjaamomme sijaitsee n.800m kävelymatkan päässä Espoon asemasta josta on vaivatonta kulkea julkisilla, tai voit vaihtoehtoisesti vuokrata autonkorjauksen ajaksi edullisesti sijaisauton käyttöön. Lyhyempien auton korjausten ajan voit odottaa odotustilassamme ja tarjolla on aina kahvia.

Miksi valita juuri AH-Auton palvelut?

 • Korjaustyö ja varaosat takuulla
 • Selkeä ja reilu hinnoittelu
 • Rahoitusmahdollisuus OP- ja ResursBank-rahoituksilla
 • Hinta-arvio auton korjauksesta saatavissa ennakkoon pyynnöstä. Jos hinta-arvioista pitää poiketa, emme jatka työtä ennen asiakkaan tavoittamista
 • Työjono pyritään pitämään enintään kahdessa työpäivässä. Usein otamme auton korjaukseen jo seuraavana päivänä
 • Autokorjaamomme kätevä sijainti Espoossa mahdollistaa helpon asioinnin niin espoolaisille kuin muualtakin tuleville
 • Ajan autokorjaukseen voit varata kätevästi netissä

Nykyaikaista autokorjaamopalvelua

Autojen korjaamopalvelut EspooAH-Auton Autokorjaamo Espoo - palvelu tarjoaa kaikki autokorjaamopalvelut Espoossa niin vanhemmille kuin uudemmille autoille, merkistä riippumatta. Teemme kaikenlaiset autonkorjaukset aina yleisistä alustatöistä haastaviin moottoriremontteihin ja sähkökorjauksiin.

Yleisimpinä korjaustöinämme vaihdamme:

 • Pyöränlaakerit
 • Jarrulevyt ja -palat
 • Jakohihna ja -ketju
 • Kytkimen
 • Iskunvaimentimet ja jouset

Yleisimmätkin korjaustyöt ovat nykyaikana toisinaan erittäin monimutkaisia. Meillä on ammattitaidon lisäksi kunnossa nykyaikainen laitteisto sekä vaadittavat eritystyökalut.

Huolehdi myös määräaikaishuolto ajallaan

Autojen määräaikaishuollot EspooMyös auton määräaikaishuolto kannattaa tehdä ajallaan, eikä vain korjata pakollisia vikoja auton hajotessa. Säännöllinen huoltaminen huolehtii auton turvallisuudesta ja pitää kustannuksiakin kurissa, koska rikkoutuneen osan vaihto tai huolto tulee aina kalliimmaksi, kuin esimerkiksi juuri määräaikaishuollon tarkastusten yhteydessä havaittuna, ja välittömällä korjauksella. Myös säännölliset huoltodokumentit pitävät autosi jälleenmyyntiarvon kunnossa. Autosi huoltoilmaisin tai huoltokirja kertoo kilometrien perusteella koska määräaikaishuollon tarve on ajankohtainen. Yleensä autojen huoltovälit määräaikaishuollolle ovat noin 1-2 vuotta ja/tai 15 000 - 30 000 km. Autokorjaamo Espoo - palvelumme tarjoaa kaikkien merkkisten henkilö-, paketti-, ja matkailuautojen määräaikaishuollot Espoossa, ja tekemämme huollon jälkeen myös mahdolliset voimassaolevat tehdastakuut säilyvät.

Takuu laadukkaille osille ja työlle

Käytämme autokorjaamollamme ainoastaan laadukkaimpia osia ja työvälineitä. Takuu varaosille vaihtelee 6kk - jopa 60kk välillä. Useimmiten takuuaika on vuoden verran korjaustyöstä eteenpäin. Pyrimme ensisijaisesti käyttämään alkuperäisiä vastaavia osia, mutta myös varsinaisten alkuperäisten varaosien käyttö on luonnollisesti mahdollista asiakkaan niin halutessa. Autokorjaamotyölle myönnämme AUNE-Ehtojen mukaisen takuun 6kk/15 000 km, ja noudatamme töissämme muutenkin kilpailu- ja kuluttajaviraston laatimia autojen huoltoa ja korjauksia koskevia AUNE-Ehtoja.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko autokorjaamopalvelua Espoon seudulla? Olemme ratkaisusi, eli ota yhteyttä!

Ota yhteyttä »

Pyydä tarjous autokorjauksesta »

Varaa aika autokorjaukselle 24/7 nettiajanvarauksella »