Yritys   |   Yhteystiedot

 

Rengasliike Espoo - AH-Auto Oy, Espoontie 8 Espoo

Rengasliike Espoo

AH-Auto on RengasCenter ketjuun kuuluva täyden palvelun rengasliike Espoossa. RengasCenter rengasliikkeemme keskeinen sijainti Espoossa kehä 3 ja Turun moottoritien välittömässä läheisyydessä mahdollistaa sujuvan asioinnin rengaspalveluissa myös lähikaupunkien/kuntien autoilijoille espoolaisten lisäksi. Palveluitamme ovat henkilö-, paketti-, ja matkailuautojen rengasmyynti, vannemyynti, renkaan vaihto, renkaiden kausisäilytys / rengashotelli, renkaan paikkaus sekä muut rengastyöt. Rengastöiden ajan voit odottaa odotustilassamme ja tarjolla on aina kahvia. Rengasliike Espoo - palvelumme on oikea sinulle jos etsinässä on uudet renkaat, uudet vanteet, rengasvannepaketti, renkaiden vaihto, renkaiden kausisäilytys / rengashotelli, renkaan paikkaus tai jokin muu rengastyö!

Laajan merkkivalikoiman rengasliike Espoossa

Rengasmyynti EspoossaRengasvalikoimissa tarjolla on huippumerkkien kesärenkaat ja talvirenkaat joka hintaluokkaan mm. Nokian renkaat, Continental, Goodyear, Yokohama ja Nordexx. Näiden merkkien lisäksi tilaamalla on saatavilla laaja valikoima muita merkkejä nopealla toimitusajalla. Ostamme renkaat suoraan valmistajilta ja merkittäviltä tukkumyyjiltä, joka mahdollistaa edulliset hintamme. Rengasliike Espoo - rengasliikepalvelumme valikoimista löydät oikeat renkaat juuri sinulle edulliseen hintaan!


Erikoisvanteet ja rengasvannepaketit

Vannemyynti EspooRengasliike Espoo - palvelumme vannevalikoima tarjoaa huippumerkkien vanteet. Ostamme vanteet suoraan merkittäviltä maahantuojilta mm. Alcar Finland, Suomen Erikoisvanteet ja Rautamo, joka mahdollista laajan merkkivalikoiman ja edulliset hinnat vanteille. Myös jos etsit esimerkiksi uuteen autoon talvirengaspakettia, tai haluat uudet kesärenkaat tyylikkäillä aluvanteilla, kysy tarjous juuri meiltä!
Rengashotelli ja renkaiden kausisäilytys

Renkaiden talvisäilytys EspoossaTuo renkaasi AH-Auton Rengasliike Espoo - palveluun kuuluvaan rengashotelliin. Renkaiden kausisäilytys hoidetaan niille kuuluvissa asian mukaisissa sisätiloissa. Me emme siis säilö asiakkaidemme renkaita esimerkiksi merikonteissa ulkona. Rengashotelli varastomme on vakuutettu mahdollisten vahinkojen varalta. Rengashotelli palvelussamme teemme kauden välillä kuntokartoituksen renkaisiin, ja jos renkaiden kulutuspinnat tai jokin muu vaurio aiheuttaa uusinta tarpeen, olemme siitä yhteyksissä ennen sesongin renkaan vaihtoa. Rengashotellissamme on tilaa n.550 sarjalle, mutta pyrimme aina järjestämään kaikille halukkaille paikan rengashotelliimme!


Rengastyöt

Teemme rengastyöt laidasta laitaan henkilö-, paketti- ja matkailuautojen renkaille: Renkaiden kausivaihdot, tasapainotukset, vannetyöt, paikkaukset ym. Käytössämme on laadukkaat rengaskoneet ja tasapainotuskoneemme kalibroidaan säännöllisesti. Renkaanvaihdoissa lopullisen kiristyksen teemme momenttiavaimella ja tarkastamme ilmanpaineet.


Leasing ja Fleet asiakkaat

RengasCenter-ketjuun kuuluvana rengasliikkeenä tarjoamme rengaspalvelut Espoossa suurimmalle osalle leasingyhtiöistä. Jos autossasi on siis leasingsopimus voit meillä esim. uusia renkaat, teettää renkaiden kausivaihdon ja/tai jättää renkaat rengashotelliimme kausisäilytykseen. Laskutamme suoraan leasingyhtiötä, joten sinä et joudu nähdä turhaa vaivaa. RengasCenterillä on sopimus huoltoleasing-autojen rengashuolloista muun muassa seuraavien merkittävien huoltoleasingyhtiöiden kanssa:

 • ALD / AXUS
 • Arval
 • Fleet Innovation
 • Fragus Warranty Finland / Santander
 • LeasePlan Finland
 • NF-Fleet
 • Secto Automotive

Miksi käyttää juuri AH-Auton Rengasliike Espoo - palvelua, eli meitä?

 • Meiltä saat takuun tuotteille ja työlle.
 • Kilpailukykyiset hinnat.
 • Palveluillamme rahoitus mahdollisuus OP ja ResursBank rahoituksilla.
 • Kuulumme RengasCenter-ketjuun
 • Pyrimme pitämään myös rengassesongeissa työjonomme max. parissa työpäivässä. Sesonkien ulkopuolella lähes aina saamme työt tehtyä saman päivän aikana.
 • Rengasliikkeemme keskeinen sijainti Espoossa mahdollistaa helpon asioinnin niin espoolaisille kuin muualtakin tuleville.
 • Meille voit varata ajan renkaiden vaihtoon vuorokauden ympäri nettiajanvarauksella.

Onko asuinpaikkasi Espoo tai lähikaupungit-/kunnat ja tarvitset uudet renkaat, uudet vanteet, rengasvannepaketin, renkaiden vaihdon, renkaiden kausisäilytyksen / rengashotellin, renkaan paikkauksen tai jonkin muun rengastyön? Olemme ratkaisusi rengasliikepalvelun tarpeeseen, eli ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!
Kysy tarjous uusista renkaista ja vanteista!
Varaa aika renkaan vaihtoon tai rengashotelliin 24/7 nettiajanvarauksella!

Rengasliike Espoo - AH-Auto Oy