Tietosuoja, rekisteriseloste ja evästeet

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10§
Laatimispäivä: 24.05.2018

1. Rekisterinpitäjä
Espoo AH-Auto Oy
Espoontie 8
02770 Espoo
Puh: 09 855 4499
Sähköposti: asiakaspalvelu@ah-auto.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Antti Haapasalo
Espoontie 8
02770 Espoo
Puh: 09 855 4499
Sähköposti: asiakaspalvelu@ah-auto.fi

3. Rekisterin nimi
Espoo AH-Auto Oy:n asiakas ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavia henkilö- ja yhteystietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Säilytämme rekisterissä myös tiedot antamastasi palautteesta, viestien vaihdoista ja muista yhteydenotoista asiakaspalvelumme kanssa sekä tiedot markkinointisuostumuksista ja -kielloista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään verkosivuilta yhteydenottolomakkeiden täytön yhteydessä. Lisäksi henkilötietoja voidaan kerätä yrityksen muista käytössä olevista tietojärjestelmistä sekä rekisterinpitäjän toimintoihin liittyvistä sosiaalisista medioista, mikäli henkilö on antanut erikseen kirjallisesti suostumuksen tietojen käytölle Espoo AH-Auto Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterissä tai hyödyntämisestä markkinointitarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan täydentää myös muista yrityksen hallinnoimista, keräämistä tai ostamista henkilötietoja käsittelevistä palveluista.

Keräämme käyttäjistä verkkosivujen sisällön käytön perusteella tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Näitä tietoja ei yhdistetä Espoo AH-Auto Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterin kanssa. (ks. kohta Tietoa evästeistä verkkosivuilla).

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa tällaista luovuttamista.

Henkilötietoja voidaan lisäksi luovuttaa voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa tuomioistuimelle, poliisille tai ulosottoviranomaiselle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja voidaan siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimalla tavalla.

9. Rekisterin suojauksen perusteet
Rekisterissä olevat henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Tietojen siirto lomakkeiden avulla on sähköisesti suojattu. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja niiden käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät ja yhteistyökumppanit, joilla on työnsä puolesta oikeus käsitellä tietoja.

10. Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat asiakas- ja markkinointirekisterissä olevat tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa yllä mainitussa osoitteessa. Tarkastuspyyntöihin vastataan mahdollisimman nopeasti.

11. Tiedon korjaaminen
Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjän asiakaspalveluun. Muutokset rekisteriin pyritään suorittamaan viimeistään kuukauden kuluessa ilmoituksesta.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä vierailijoiden laskemiseen ja vierailulähteiden määrittämiseen. Ne auttavat selvittämään mitkä sivut kiinnostavat kävijöitä eniten ja miten kävijät liikkuvat sivuston sisällä.

Google Analytics tarjoaa tämän sivuston seurantapalvelun. Kerättyä dataa ei jaeta muille osapuolille. Vierailutiedot kerätään anonyymisti eikä vierailijoita pyritä tunnistamaan.

Sivustolla esiintyvät sosiaalisten medioiden tarjoamat ruudut saattavat kirjoittaa palvelukohtaisia evästeitä. Näillä palveluilla on omat selosteet niiden käyttämistä evästeistä.

Yleistä lisätietoa tietosuojasta.

Sivuston toteutus

Sivuston teknisestä toteutuksesta vastaa Netello Systems Oy. Yritys on toiminut jo vuodesta 1999 erilaisten verkkopalveluiden ja yrityssivustojen parissa. Tällä hetkellä palvelutarjontaamme kuuluvat esimerkiksi yrityssivustojen hakukoneoptimointi ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävät verkkosivustot.

Copyright © 2019 AH-Auto

VARAA AIKA